Siivouspalvelu Kangasalan ja Tampereen alueella

MK Ingalsuo Ky tuottaa laadukkaita siivouspalveluja Kangasalan ja Tampereen alueella. Teemme niin kotisiivousta kuin yrityssiivousta asiakkaan kohteen mukaan. Siivouskohteitamme vuosien varrella ovat olleet esimerkiksi erilaiset toimistot, liikehuoneistot, myymälätilat, taloyhtiöt ja omakotitalot. Olemme olleet ilahtuneita siitä, että asiakaskuntamme kasvaa mukavasti myös suosittelujen kautta – se onkin yksi merkki toteutuksiemme laadukkuudesta. Suosittuja siivouspalveluitamme yksityisille ovat olleet muun muassa erilaiset joulusiivoukset ja siivoukset ylioppilasjuhlien alla. Jonkin verran kysytään myös mahdollisuutta ostaa siivouspalvelut ystävälle tai läheiselle ns. lahjakorttina. Kysy lisää siivouspalveluistamme »

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennystä, katso lisää Verohallinnon sivuilta »

Koti- ja yrityssiivouspalvelut kattavasti:

 • Ikkunanpesu
 • Lattiakäsittelyt
 • Saniteetti- ja kylpyhuonesiivoukset
 • Ylläpitosiivous
 • Perussiivous / suursiivous

Ota yhteyttä – tilaa siivouspalvelut Pirkanmaan alueelle!

Etsiessäsi kotiisi tai yritykseesi luotettavaa siivouspalvelujen tuottajaa, käänny MK Ingalsuo Ky:n puoleen, niin saat kaikki tarvittavat toteutukset viimeistellysti. Laadukkaista toteutuksista huolimatta olemme pyrkineet pitämään siivouspalvelumme hintatason mahdollisimman edullisina. Ota yhteyttä, kartoitamme kohteesi ja mitoitamme siivouspalvelut tarpeesi ja kohteesi mukaan. Pyydä edullinen tarjous siivouspalveluistamme »

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MK Ingalsuo Ky
Kuohunharjuntie 31
36200 KANGASALA

Y-tunnus:
Puh: 03 377 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MK Ingalsuo Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.