Pitopalvelua Kangasalan ja Tampereen alueella

Kaipaatko perinteisempiä pitopalvelujen antimia vai saisiko pöytään tuulahtaa eksotiikkaa? MK Ingalsuo Ky:n pitopalvelusta löydät suomalaisen ja filippiiniläisen keittiön parhaimmat puolet niin suolaisista kuin makeista toteutuksista. Kattaukseen voidaan sisällyttää molempia vivahteita, jolloin saadaan sopivasti uusia elämyksiä tai toteuttaa yllätyksellisesti kokonaan filippiiniläinen pitopalvelu. Kysy lisää pitopalvelustamme » 

Pitopalvelustamme kattaukset:

 • Hääjuhliin
 • Synttärijuhliin
 • Kastejuhlat
 • Ylioppilasjuhliin
 • Ystävien illanistujaisiin
 • Yritystapahtumiin

Joko löysit juhlapaikan?

Kauttamme on mahdollista varata myös juhlatila edullisesti. Juhlatilamme soveltuu esimerkiksi pienimuotoisten häiden, syntymäpäivien ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Kun tilaat pitopalvelun ja juhlatilan kauttamme, asioit kätevästi yhden toimijan kautta ja helpotat siten tilaisuuden järjestämistä. Sopimuksesta voimme myös toteuttaa tarjoilun asiakkaan osoittamassa tilassa.

Ota yhteyttä – tilaa maukas pitopalvelumme!

MK Ingalsuo Ky on pitopalvelu, jossa palvelu pelaa ja herkuista syntyy miellyttäviä muistoja. Rakennamme mielellämme menun tilaisuuden mukaan tai voit valita jonkin hyväksi havaitun, valmiin menukokonaisuuden. Tai tilaa vain kakku, sekin ilahduttaa vieraitasi yllin kyllin. Tee tilaus »

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MK Ingalsuo Ky
Kuohunharjuntie 31
36200 KANGASALA

Y-tunnus:
Puh: 03 377 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MK Ingalsuo Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.