Kotisairaanhoitoa Kangasalan ja Tampereen alueella

MK Ingalsuo Ky tarjoaa laadukasta, asiantuntevaa ja kiireetöntä kotisairaanhoitoa Kangasalan ja Tampereen alueella. Kotisairaanhoitomme piiriin kuuluvat asiakkaat, jotka tarvitsevat perushoitoa, lääkkeenantoa ja sairaanhoidollisia toimenpiteitä. Ammattitaitoinen sairaanhoitaja ohjaa tarvittaessa asiakkaan eteenpäin esimerkiksi sairaalahoitoon. Kotisairaanhoidon lisäksi voit tilata meiltä myös muita arkea helpottavia palveluita, kuten ikkunanpesun tai vaikkapa säännöllisen viikkosiivouksen. Myös muut arkea helpottavat askareet voit tilata helposti meiltä, esimerkiksi vaatehuoltomme sujuvoittaa arkea sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä – kotisairaanhoitoa sydämellä ja asiantuntemuksella!

MK Ingalsuo Ky toteuttaa kotisairaanhoitoa ammattimaisesti, suurella sydämellä ja ajatuksella. Kotisairaanhoitopiiriimme kuuluvat Kangasalan ja Tampereen alueella kyseisiä palveluita tarvitsevat kotitaloudet. Kysythän lisää » 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MK Ingalsuo Ky
Kuohunharjuntie 31
36200 KANGASALA

Y-tunnus:
Puh: 03 377 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MK Ingalsuo Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.