Hammasproteesit erikoishammasteknikolta Kangasalalta

MK Ingalsuo Ky on erikoishammasteknikko, jolta saat asiantuntevaa palvelua hampaiden ja suun alueen hoitoon. Erikoishammasteknikon vastaanotolla hampaasi saavat uutta ilmettä ja toimivuutta. Erikoishammasteknikkomme valmistaa hammasproteesit, jotka sopivat täydellisesti juuri Sinun suuhusi. Valmistamme ja huollamme hammasproteesit kestävästi ja nopeasti. MK Ingalsuo Ky:ssä Sinua palvelevat erikoishammasteknikko ja kaksi hammaslaboranttia, hellävaraisesti, nykyaikaisin välinein ja menetelmin – tervetuloa!

Suun ja hampaiden hyvinvointi näkyy ja tuntuu – hampaiden hyvinvointi on suorassa yhteydessä terveyteen ja yleiseen mielialaan. Siksi hampaista kannattaa pitää huolta.

Varaa aikaa hampaiden hyvinvointiin!

MK Ingalsuo Ky on asiantunteva erikoishammasteknikko Kangasalalla. Saat meiltä hammasproteesit ja kaikki tarvittavat proteesihuollot. Olemme pitäneet hammasproteesien hinnaston mahdollisimman edullisina, ajanvarauksen sujuvana sekä toimenpiteet huolellisina ja hellävaraisina.

Mietityttääkö hammasproteesit?
Varaa aika erikoishammasteknikolle!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MK Ingalsuo Ky
Kuohunharjuntie 31
36200 KANGASALA

Y-tunnus:
Puh: 03 377 1818

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MK Ingalsuo Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.